Zelf u hypotheekmogelijkheden inzien?

Hoe? Kom naar onze presentaties ‘Hypotheekdossier’ tijdens de Woningmarkt Haarlemmeer op zaterdag 18 april. Van 13.00 uur tot 13.20 uur en van 14.00 uur tot 14.20 uur. Uiteraard bent u de hele dag welkom bij onze stand.

Wilt u thuis, online, een realistisch beeld van uw mogelijkheden in de zoektocht naar een (andere) woning? Maar heeft u nooit het gevoel gehad dat u met een online tool echt een goed inzicht kreeg in wat er op hypotheekgebied mogelijk is? Daaraan is een einde gekomen met het Rabobank Hypotheekdossier. Deze tool is er voor iedereen. Ook als u geen klant bent van de Rabobank. Wilt u weten hoe het werkt?  Kom zaterdag 18 april naar de Woningmarkt Haarlemmermeer. Wij demonstreren u graag hoe u zelf inzicht kunt krijgen wat er op hypotheekgebied allemaal mogelijk is.

In 20 minuten laten wij u zien hoe het Hypotheekdossier werkt. Zodat u daarna thuis aan de slag kunt.

Zo berekent u zelf hoeveel u kunt lenen. En u legt eenvoudig de basis voor uw nieuwe hypotheek. Thuis op u eigen bank kunt u via persoonlijke gegevens als inkomen, een bestaande hypotheek, eigen geld, overwaarde en (rest)schulden diverse hypotheekscenario’s doorrekenen. Door met de variabelen te ‘spelen’, ziet u welke invloed uw eventuele keuzes hebben op de maandlasten. U krijgt zo een goed en helder overzicht!