De 5e Woningmarkt Haarlemmermeer was een groot succes!

Op de foto van links naar rechts: Mart Pfeiffer en Richard de Vlaming van Rabobank Regio Schiphol, Arjan Driehuis van gemeente Haarlemmermeer, Linda Bregman van VB Facility Services, organisator van de Woningmarkt, Ashraf Shehata van Ymere, gastheer Arjen Davidse van Het Cultuurgebouw, Tom Meulenbeld van AM en Laurens Schenk van Schenk Makelaars.

Op zaterdag 30 maart vond voor de vijfde keer de Woningmarkt Haarlemmermeer plaats. Initiatiefnemers waren ook dit keer Ymere, Rabobank Regio Schiphol, AM en de gemeente Haarlemmermeer. Vanaf 12.00 uur stroomden de bezoekers de passage van het Cultuurgebouw binnen om zich, bij de 31 exposanten, te laten informeren over nieuwbouwprojecten, bestaande koopwoningen of huurwoningen in Haarlemmermeer. Ook was er informatie te verkrijgen over hypotheken, tuininrichting, het energiezuiniger maken van je huis en kon men zich oriënteren op houten vloeren. Voor de jongste bezoekers waren er gratis pannenkoeken, een springkussen en schilderworkshops. Creatieve bezoekers konden een feestslinger maken, van restjes behang, bij No Waste decoration.

Wij bedanken Huis & Hypotheek Hoofddorp, Mooijekind Vleut makelaars, Hoekstra en van Eck Makelaars, Podium voor Architectuur, De Hypotheker, Keijser en Drieman, AA Verhuizers BV, Van Groenigen Makelaardij, HouseHunting Hoofddorp, Jeroen van den Bogaard Makelaars, Keijser Drieman Makelaars, Bouwbedrijf Horsman & Co, De Hypotheek Adviseur, Vlieg makelaars, Makelaarshuijs Eikelenboom, Tudor Park, Hyde Park, Expats Amsterdam, Expats Haarlemmermeer, Nieuwenhuis buitenleven, Chalet Parket, Interhouse, Greenhome, NMCX, Schenk Makelaars en Het Cultuurgebouw voor hun medewerking.

Al met al een geslaagde druk bezochte markt met tevreden bezoekers, standhouders en organisatoren!

Bekijk alle foto’s en video van de afgelopen Woningmarkt

Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is hét hart van de Randstad. De centrale ligging tussen Amsterdam en Den Haag, de internationale luchthaven Schiphol en daarnaast ruimte en groen zorgen dat het in Haarlemmermeer goed wonen en werken is. Haarlemmermeer staat niet voor niets in de top 10 van meest aantrekkelijke woongebieden in Nederland. Sinds de drooglegging in 1852 is Haarlemmermeer getransformeerd tot een plek voor nieuwe ideeën, innovatieve bedrijvigheid en bijzondere woonmilieus. De gemeente heeft 31 kernen (2019), waarvan sommige met stadse proporties en andere juist met een authentiek dorps karakter. Deze kernen zijn een thuis voor ruim 150.000 inwoners en dit aantal groeit nog steeds.

Om Haarlemmermeer toekomstbestendig te maken is bouwen noodzakelijk om in de verschillende behoeften van zowel huidige als toekomstige inwoners te voorzien. Tot 2040 moeten naar verwachting 20.000 woningen worden bijgebouwd, waardoor de gemeente kan groeien naar mogelijk 200.000 inwoners. Een toename met meer dan 30% van de huidige woonvoorraad.

Houdt ook onze facebookpagina in de gaten voor aanmeldingsmogelijkheden en actueel nieuws.