Exposanten


WONINGMARKT

Naast het ruime woningaanbod van bestaande woningen, nieuwbouw en toekomstige bouwprojecten staan er op de woningmarkt stands van woningcorporatie Ymere, Rabobank Regio Schiphol, ontwikkelaar AM, Gemeente Haarlemmermeer, Podium voor Architectuur, hypotheekadviseurs en aannemers. Ook kunt u wooninrichting inspiratie opdoen en de kinderen kunnen zich uitgebreid vermaken. Laat u informeren welke maatregelen u kunt treffen om energie te besparen. Ook biedt de woningmarkt uitgebreide informatie voor Expats die overwegen om in de regio te gaan wonen. Kortom alles over wonen, huren en kopen. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk hier voor de plattegrond van de Woningmarkt 2020. Wilt u als exposant deelnemen aan de Woningmarkt Haarlemmermeer, stuur dan een mail naar info@woningmarkt-haarlemmermeer.nl t.a.v VB Facility Services B.V en wij nemen graag contact met u op.

EXPOSANTEN 2020
Woningcorporatie Ymere

Ymere zorgt voor goede, betaalbare woningen voor mensen met een bescheiden inkomen in de regio Amsterdam. In Haarlemmermeer verhuren we ruim 12.500 sociale huurwoningen en de komende jaren zullen daar nieuwe woningen bijkomen.

Heeft u al een sociale huurwoning in Haarlemmermeer of in de regio maar wilt u misschien verhuizen naar een andere woning? Bijvoorbeeld omdat u een woning zoekt zonder trappen? Of dichter bij voorzieningen? Kom dan vooral langs op onze stand op de Woningmarkt. We kunnen u vertellen over de mogelijkheden om te verhuizen naar een andere woning.

In sommige gevallen kunt u voorrang krijgen en dat kan u helpen om sneller een passende woning te vinden. Ook kunnen we u vertellen waar er in Haarlemmermeer woningen bijkomen.

Meer informatie: www.ymere.nl

https://www.ymere.nl/huurders-en-eigenaren/huurovereenkomst/verhuisregelingen.html

Rabobank Regio Schiphol

Goed voorbereid van start 

De huizenmarkt is volop in beweging. Om de beste kans op een huis te maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Hoe je dit doet? Met de beste online oriëntatie op een hypotheek (WUA oktober 2018) weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Op de Woningmarkt helpen onze Financieel Adviseurs je graag met deze voorbereiding. Voor een goede berekening neem je een recente salarisstrook mee. Zo krijg je direct een eerlijk beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten en ga je goed voorbereid op zoek naar jouw huis.

Projectontwikkelaar AM

Bij AM staan de wensen en behoeften van de klant centraal in het ontwikkelingsproces. Door te werken met een kortere ontwikkelingstijd en tegen lagere kosten kunnen wij onze klanten – zowel particuliere woonconsumenten als beleggers en woningcorporaties –nog beter van dienst zijn. Dit doen we zowel op klein- als grootschalige uitbreidingslocaties. Maar ook in de herstructurering van voor- en naoorlogse wijken. We ontwikkelen, maar altijd met oog voor de wereld van vandaag én morgen. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep. Projecten waarbij AM in Haarlemmermeer betrokken is zijn Wickevoort in Cruquius, Het Dorp in Badhoevedorp, Lisserbroek en ZuiderHoeven in Hoofddorp.

Gemeente HLMR MEER

In Haarlemmermeer is het prettig en groen wonen, nabij alle voordelen van de grote stad voor werk en ondernemerschap. PARK21 wordt de nieuwe groene trekpleister. Heeft u altijd al in uw droomhuis willen wonen? In Haarlemmermeer kan het!

 

Schenk Makelaars

De woningmarkt Haarlemmermeer is echt een bezoek waard. Deze regio heeft werkelijk alles wat wonen, werken en recreëren prachtig maakt. Dichtbij de luchthaven en het strand. Ook biedt Haarlemmermeer tal van sportmogelijkheden en niet te vergeten de vele events die plaatsvinden in deze prachtige polder. Schenk Makelaars informeert u graag over de mogelijkheden.

 

 

Hoekstra & van Eck zorgt voor een unieke presentatie van uw huis

Hoekstra en van Eck is een gevestigde naam met 50 jaar ervaring (sinds 1967). Een klantgerichte en professionele werkwijze zijn de kernwaarden van onze medewerkers binnen Hoekstra en van Eck. Alle expertise zit bij Hoekstra en van Eck onder 1 dak; makelaardij(verkoop en aankoop), hypotheken en verzekeringen. Hoekstra en van Eck schuwt het ondernemen niet; als er iets is dat ons overtuigend onderscheid in de markt is het wel ons vermogen om innovaties te omarmen en te leren door gewoon te doen. Hoewel we een landelijke dekking hebben wij als makelaar kennis van de lokale woningmarkt.

Van Groenigen Makelaardij B.V.

Kwaliteit is ons speerpunt. Van Groenigen makelaardij staat voor u klaar! Ons NVM kantoor is al ruim 50 jaar actief in de Haarlemmermeer op het gebied van verkoop/aankoop/verhuur van woningen, nieuwbouw, taxaties en verhuur/verkoop van bedrijfsobjecten. Mocht u vragen hebben, wij verwelkomen u graag op ons nieuwe adres aan de Hoofdweg 848C te Hoofddorp.

Horsman & co herstructureerd en transformeert….

‘Alles voor elkaar’..  

Bouwgroep Horsman & co is als ontwikkelde aannemer al ruim 125 jaar actief in de regio.Recente woningbouwprojecten daarbij zijn “Het Ensemble” te Hoofddorp, “Quirine Hoeve” te Lisserbroek en “Enthoven” in Zwaanshoek.Op dit moment is het vervolg op het project “Enthoven” in ontwikkeling.18 gasloze eengezinswoningen; 4 vrijstaande,  6 twee-onder-één-kap en 8 rijenwoningen op ruime kavels.De woningen kennen een VON prijsbandbreedte van € 425.000,- (rijwoning) tot € 790.000,- (vrijstaande woning).

Keijser Drieman Makelaars

Wij zijn dagelijks bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van bestaande woningen maar we hebben ons in de loop der jaren ook ontwikkeld tot specialist in nieuwbouw. We helpen graag bij één van de meest belangrijkste beslissingen van jouw leven; de aan- of/en verkoop van jouw woning. Wil je meer over ons weten, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

AA Verhuizers: “Wij komen als u gaat.”

Gefeliciteerd! U heeft uw droomhuis gevonden! De komende tijd komt er veel op u af. Zoekt u een professioneel en persoonlijk verhuisbedrijf dat met u meedenkt? AA Verhuizers staat voor u klaar! Wij geven advies op maat en nemen uw zorg uit handen. De verhuizing wordt uitgevoerd door kundige en vriendelijke verhuizers. “Geen zorgen. We komen eraan.”

Nieuwenhuis Buitenleven. Het totaalpakket voor de tuin.

Nieuwenhuis Buitenleven biedt u 4500 m2 tuininspiratie, met een overdekte showroom en buiten een riante showtuin. Bestrating, overkappingen, blokhutten en loungesets, alles voor een complete tuininrichting. Kom langs, doe ideeën op en laat u adviseren. Samen brengen wij uw droomtuin tot leven, want mooie tuinen maak je samen!

Overkappingen en blokhutten plaatsten wij zelf, voor het overige werken wij samen met getalenteerde hoveniers.

HouseHunting SchipholRegio & Haarlem e.o.

Snel en zorgeloos uw woning verhuren? Maar u heeft geen idee hoe dit aan te pakken en wat hierbij komt kijken? HouseHunting SchipholRegio & Haarlem e.o. neemt u deze zorg uit handen.  Behorend tot de top 5 verhuurmakelaars van Nederland zetten wij uw woning met aandacht op de juiste plek in de markt. Nu ook actief in de regio Schiphol, waaronder in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en omstreken.

Jeroen van den Boogaard Makelaars

Met ervaring sinds 1990 en goede bekendheid met het aanbod in de regio, kunt u in alle gevallen bij ons terecht. Of het nu gaat om aankoop of verkoop, huur, verhuur of taxatie van een woning of bedrijfspand, wij begeleiden u uiterst deskundig. Van de Nieuw Vennepse makelaars zijn wij marktleider in verkopen volgens onafhankelijke NVM cijfers. Wij laten u graag in een persoonlijk vrijblijvend gesprek zien hoe wij dit doen. Kijk vooral eens naar onze moderne verkoop presentaties door hier te klikken, en laat u overtuigen! Kortom: een vertrouwd kantoor waar u en uw woning centraal staan! www.jeroenvandenboogaard.nl

Podium voor Architectuur Haarlemmermeer

Het Podium voor Architectuur is het kennisnetwerk van de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Podium agendeert urgente ruimtelijke vragen en werkt met betrokkenen aan de kansen en consequenties voor de dagelijkse leefomgeving. Thema’s uit alle lagen van het landschap komen aan bod: wonen, werken, voedsel, mobiliteit en leren. Podium ontwikkelt activiteiten voor een breed publiek, lokaal en nationaal: jongeren, experts, bedrijven en bewoners. Podium is neutraal en maakt programma van dialoog, verbeelding, experiment en innovatie op weg naar een betere luchthavenregio.

Eikelenboom

Haarlemmermeer heeft werkelijk alles en is zeer strategisch gelegen. Al meer dan 20 jaar begeeft Makelaarshuijs Eikelenboom zich op de markt van onroerend goed en kan u alles vertellen over de huidige marktomstandigheden, de mogelijkheden en onmogelijkheden van verkoop van uw woning, overstap naar een andere woning, de impact op uw veranderde situatie en de kansen die het kan bieden. Dus wilt u aankopen, verkopen, waardering, advies of een taxatie laten uitvoeren…

VLIEG Makelaars – voor een VLIEGende woning start

VLIEG. 4 diensten, 1 team Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen.
Teamwork. Daar draait het om bij VLIEG. Met 9 vestigingen, verspreid door heel Noord Holland en Flevoland, en een veelzijdig dienstenpakket, zet ons team zich dagelijks volop in voor particulier en bedrijf.
Onze kracht: deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Kom ook eens kennismaken!

Namens HSB starten wij eerdaags met de verkoop van nieuwbouwproject Het Predicaat ( gelegen in Nassaupark) te Hoofddorp. Het project omvat 13 luxe koopwoningen en 24 sociale koopwoningen. Meer weten? www.hetpredicaat.nl

Huis & Hypotheek Hoofddorp


Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan de Kruisweg 969 in Hoofddorp. De vakkundige adviseur helpt je met al je vragen.
Woon je in Hoofddorp of Nieuw-Vennep en omstreken? Bel of kom dan langs aan de Kruisweg 969 bij jouw adviseur. Het telefoonnummer is 023-5650956

Hypotheek afsluiten bij ’t Financieel Spectrum Hoofddorp

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing die u voor een langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies is dan ook noodzakelijk om een beslissing te kunnen maken. Voor een gecertificeerd hypotheekadvies kunt u terecht bij De Hypotheekadviseur. Voor informatie bezoek ons op de woningmarkt of op de Concourslaan 1C , 2132 DH Hoofddorp. Telefoon 023-3031860.

Dura Vermeer

Dura Vermeer is een ontwikkelende bouwer die projecten voor nu en de toekomst realiseert. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende opgaven. 

In TudorPark in Hoofddorp, geïnspireerd op de Engelse Tudorstijl, ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer vrije sector koopwoningen. Uiteindelijk komen hier circa 1200 nieuwbouwwoningen. Door het grote aanbod in type, grootte en uitstraling van de woningen, biedt TudorPark een thuis voor iedereen. De eerste fase is alweer enkele jaren geleden opgeleverd en de ontwikkeling en bouw van nieuwe fasen is in volle gang. Alvast de sfeer proeven van een echte Tudorwoning? Dat kan! Elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur ben je van harte welkom in het informatiecentrum, het Tudorhouse. Voor meer info ga naar: www.tudorpark.nl.

Chalet Parket

Chalet Parket is de specialist voor parket, PVC en laminaatvloeren in de Haarlemmermeer. Met meer dan 40 jaar ervaring geven wij u advies over de aanschaf, het onderhoud en de restauratie van vloeren.
Chalet Parket komt op afspraak bij u thuis met de mobiele vloerenshowroom en biedt u de unieke mogelijkheid om thuis de gehele collectie vloeren te bekijken. U kunt ons ook op afspraak bezoeken op de Rijnlanderweg 1001 te Hoofddorp.  Service is ons visitekaartje!

Pas bij De Hypotheker weet je het zeker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.

Mooijekindvleut makelaars

Zorgen dat u duurzaam gelukkig bent met uw huis. Met de verkoop- of aankoopprijs, met elke beslissing, met het hele proces. Dat is ons vak. We gaan voor de ideale match tussen huis, mens en wens; we zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doen we al meer dan 40 jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel marktinzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.  

Onze goed opgeleide makelaars bouwen op elkaars lokale netwerken in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout. Ons nieuwbouw-team heeft 100% focus op nieuwe projecten. Ieder van onze collega’s heeft zijn/haar eigen specialisatie. Onze Haarlemmermeer-expert Rachèl Kroon vertelt u graag meer tijdens de Woningmarkt!

Hyde Park

Hyde Park is dé nieuwe stadswijk met hoofdstedelijke allure op een steenworp afstand van Amsterdam. Hyde Park is groen en levendig, en ligt op een ideale centrale locatie in Metropool Amsterdam. Koop- en huurwoningen voor diverse doelgroepen, designarchitectuur, riante balkons en dakterrassen en veel aandacht voor de publieke ruimte maken Hyde Park tot een bijzonder aangename plek om te wonen.

Pal naast de deur een stadspark, binnen- en buitentennisbanen. Direct gelegen aan het NS station, op steenworpafstand van de Zuidas en Schiphol en op loopafstand van het winkelcentrum. In Hyde Park komen onder andere de volgende faciliteiten: wellness, spa, fitness, restaurants, supermarkt, kapper, hotel, traiteur, cafés, winkels, speeltuinen en medisch centrum. Voor meer informatie: www.hydeparkishere.nl

Greenhome

Zo’n 95% van alle woningeigenaren in Nederland heeft een onnodig hoge energierekening. Stijgende energieprijzen en een steeds groter klimaatprobleem maken dat we hard aan de slag moeten met het verduurzamen van onze woningen.

GreenHome helpt wekelijks honderden woningeigenaren op weg met het verduurzamen van hun woning. Wil jij de vloer isoleren, zonnepanelen op het dak plaatsen of je woning helemaal van het aardgas af halen? Wij helpen je stap voor stap. Van energiebespaaradvies, een overzicht van alle subsidies tot het vinden van een betrouwbaar bedrijf.

Expats Amsterdam

Expats Amsterdam is the company that helps expats during their stay in the Netherlands. We provide a wide range of expat services. We can help you with the purchase of a house and we can take care of your tax refunds. Besides these services we can provide you with a lot more financial services.

ExpatsHaarlemmermmeer

ExpatsHaarlemmermmeer is the international community in Haarlemmermeer. This community is for internationals, expats & Dutchies, who live or work in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Schiphol or elsewhere in the Haarlemmermeer area. We offer news, info, tips, articles, events, meetups, housing & other services for the international community in Haarlemmermeer. 

Visit our website, follow our Facebook page, ask questions in our Facebook group or join our meetups to meet each other, make new friends and have a good laugh together.

www.expatshaarlemmermeer.com

NMCX Centrum voor Duurzaamheid 

NMCX Centrum voor Duurzaamheid is een onafhankelijke stichting die zich belangeloos inzet voor het verduurzamen van de dagelijkse woon-, werk- en leefomgeving van Haarlemmermeer en de ruime regio daaromheen. We houden ons bezig met energie(besparing en –opwekking),  water en klimaatadaptatie, grondstoffen/afval,  voedseltransitie, natuurbeleving en biodiversiteit.

Heemborgh Makelaar

Welkom bij jouw makelaar in de regio Haarlemmermeer

Gedreven, betrokken, enthousiast en altijd gaan voor het beste resultaat! Daar staat de Heemborgh Makelaar voor. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar altijd klaar staan voor je klant, ook ’s avonds en in het weekend. Een huis verkopen of kopen is namelijk een grote stap en brengt regelmatig spannende periodes met zich mee. Dat begrijpt de Heemborgh Makelaar als geen ander.

Interhouse Hoofddorp en Interhouse Sassenheim is dé kennispartner op het gebied van huur, verhuur, aanhuur en advisering in beleggingen. De perfecte partner voor proactieve en accurate dienstverlening voor het selectief, kwalitatief en desgewenst volledig ontzorgend verhuren van uw vastgoed. Wij maken graag persoonlijk kennis met u op één van onze 14 vestigingen.