rabobank AM Ymere Haarlemmermeer onderneem't

Exposanten

fixed_bottom
WONINGMARKT

Naast het ruime woningaanbod van bestaande woningen, nieuwbouw en toekomstige bouwprojecten staan er op de woningmarkt stands van woningcorporatie Ymere, Rabobank Regio Schiphol, ontwikkelaar AM, aannemers, architecten, interieuradviseurs en hoveniers. Kortom alles over wonen, huren en kopen. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk hier voor de plattegrond van de Woningmarkt 2017.

Wilt u als exposant deelnemen aan de Woningmarkt Haarlemmermeer, stuur dan een mail naar info@woningmarkt-haarlemmermeer.nl t.a.v VB Facility Services B.V en wij nemen graag contact met u op.
 

EXPOSANTEN 2017

 

Woningcorporatie Ymere

Ymere zorgt voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een bescheiden inkomen in de metropoolregio Amsterdam. Onze belangrijkste opgave is om te zorgen dat er in dit gewilde woongebied ook voor onze huurders een plek is. Ymere werkt in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem en Haarlemmermeer, Leiden en Weesp. In deze metropoolregio Amsterdam verhuren we ongeveer 78.000 woningen en 11.000 andere verhuureenheden.

Elke stad en wijk is anders. We passen ons werk aan op de plaatselijke situatie.  Met de regiokantoren –ook in Hoofddorp- in onze werkgebieden zijn we dichtbij onze huurders en samenwerkingspartners, zoals gemeenten en maatschappelijke instellingen.

En Ymere heeft voor huurders in de Haarlemmermeer regelingen die verhuizen mogelijk maken, lees hier verder>>
 

 

Rabobank Regio Schiphol

Een goed gesprek over wonen Bij Rabobank Regio Schiphol denken we graag met u mee. Wij willen dat u financiële rust heeft. Vooral ook als het over wonen gaat. Heeft u plannen om te verhuizen? Of bent u opzoek naar een eerste koopwoning of heeft u verbouwingsplannen?
Tijdens de Woningmarkt staat er een team financieel adviseurs voor u klaar om uw hypotheekvragen te beantwoorden.
 

 

Projectontwikkelaar AM

Bij AM staan de wensen en behoeften van de klant centraal in het ontwikkelingsproces. Door te werken met een kortere ontwikkelingstijd en tegen lagere kosten willen wij onze klanten – zowel particuliere woonconsumenten als beleggers en woningcorporaties –nog beter van dienst zijn. Dit doen we zowel op klein- als grootschalige uitbreidingslocaties. Maar ook in de herstructurering van voor- en naoorlogse wijken. We ontwikkelen, maar altijd met oog voor de wereld van vandaag én morgen. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep. Projecten waarbij AM in de Haarlemmermeer betrokken is zijn Wickevoort in Cruquius, Het Dorp in Badhoevedorp, Lisserbroek en ZuiderHoeven in Hoofddorp.
 

 

Gemeente HLMR MEER

In Haarlemmermeer is het prettig en groen wonen, nabij alle voordelen van de grote stad voor werk en ondernemerschap. PARK21 wordt de nieuwe groene trekpleister. Heeft u altijd al in uw droomhuis willen wonen? In Haarlemmermeer kan het! Ontwerp uw eigen (betaalbare) woning in Nassaupark of de Boseilanden en ontdek de voordelen van wonen en leven in Haarlemmermeer.
 

 

Schenk Makelaars

De woningmarkt Haarlemmermeer en omgeving is echt een unieke plek in Nederland. Deze regio heeft werkelijk waar alles, van een luchthaven tot en met het strand, van werken en wonen, recreëren en diverse sportmogelijkheden en niet te vergeten de vele events. U kunt fantastisch wonen in deze regio en ook de combinatie wonen en werken kunt u op uw eigen kavel creëren. Schenk Makelaars heeft alle informatie hierover. Tot 14 oktober!
 

 

Hoekstra & van Eck zorgt voor een unieke presentatie van uw huis

We begrijpen dat een huis veel meer is dan een hoopje stenen, het gaat om het gevoel en dat is vaak moeilijk over te brengen. Door elementen uit te lichten die uw huis juist zo uniek maken, brengen wij het ‘woongevoel’ volledig over op de potentiële koper. Dit is terug te vinden in onze gehele manier van woningen presenteren. We kunnen hier nog veel meer over vertellen, maar laten het u liever gewoon zien. Bezoek onze makelaars op de Woningmarkt Haarlemmermeer of bel 023 569 81 81. Onze makelaars helpen u graag. Voor meer informatie: www hoekstraenvaneck.nl.
 

 

Van Groenigen Makelaardij B.V.

Bent u voornemens uw woning te verkopen of bent u op zoek naar uw droomhuis in deze hectische markt dan bent u bij Van Groenigen Makelaardij aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis in deze regio kunnen wij u professioneel begeleiden. Informeer bij de stand naar de voorwaarden.
 

 

Horsman & co herstructureerd en transformeert….

Bouwgroep Horsman & co uit Lisse is als ontwikkelende aannemer al ruim 120 jaar actief in de regio. Recente projecten daarbij zijn “Het Ensemble” in Hoofddorp en “Enthoven” in Zwaanshoek.
Op dit moment is het project “Quirina Hoeve” in ontwikkeling. Elf luxe woningen, zes diverse twee-onder-één-kap en vijf vrijstaande, gesitueerd op ruime kavels gelegen aan de ringvaart in de nabijheid van Lisserbroek. De woningen kennen een VON prijsbandbreedte van € 475.000,- (2/1 kap) tot € 690.000,- (vrijstaande woning).
 

 

Keijser Drieman Makelaars

Wij zijn dagelijks bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van bestaande woningen maar we hebben ons in de loop der jaren ook ontwikkeld tot specialist in nieuwbouw. We helpen graag bij één van de meest belangrijkste beslissingen van jouw leven; de aan- of/en verkoop van jouw woning. Wil je meer over ons weten, of wil je met ons kennismaken? Neemdan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
 

 

AA Verhuizers: “Wij komen als u gaat.”

Gefeliciteerd! U heeft uw droomhuis gevonden! De komende tijd komt er veel op u af. Zoekt u een professioneel en persoonlijk verhuisbedrijf dat met u meedenkt? AA Verhuizers staat voor u klaar! Wij geven advies op maat en nemen uw zorg uit handen. De verhuizing wordt uitgevoerd door kundige en vriendelijke verhuizers. “Geen zorgen. We komen eraan.”
 

 

Master Totaalinrichting

Bij Master Totaalinrichting komen uw ideeën tot leven.
In onze showroom kunt u al onze producten bekijken en voelen. Van vloeren tot raamdecoraties, wanden en carpetten. Ons vakkundige team  van interieur architecten en stylisten vertalen uw wensen en ideeën naar een compleet interieur. Voor elk type ruimte vinden wij de mooiste oplossingen. Wilt u écht ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan bij ons kijken op de woningmarkt of op de Dirk Storklaan 65 , 2132PX Hoofddorp. Telefoon 023-5627098
 

 

Nieuwenhuis Buitenleven. Het totaalpakket voor de tuin.

Alles bij elkaar heeft Nieuwenhuis Buitenleven 4500 m2 tuininspiratie, met een overdekte showroom en buiten een riante showtuin. Van loungesets tot overkappingen en van blokhutten tot bestrating. Kom langs, doe ideeën op en laat u adviseren. Samen brengen wij uw droomtuin tot leven. Want uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur.
 

 

HouseHunting SchipholRegio & Haarlem e.o.

Snel en zorgeloos uw woning verhuren? Maar u heeft geen idee hoe dit aan te pakken en wat hierbij komt kijken? HouseHunting SchipholRegio & Haarlem e.o. neemt u deze zorg uit handen.  Behorend tot de top 5 verhuurmakelaars van Nederland zetten wij uw woning met aandacht op de juiste plek in de markt. Nu ook actief in de regio Schiphol, waaronder in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en omstreken.
 

 

Jeroen van den Boogaard Makelaars

Met ervaring sinds 1990 en goede bekendheid met het aanbod in de regio, kunt u in alle gevallen bij ons terecht. Of het nu gaat om aankoop of verkoop, huur, verhuur of taxatie van een woning of bedrijfspand, wij begeleiden u uiterst deskundig. Van de Nieuw Vennepse makelaars zijn wij marktleider in verkopen volgens onafhankelijke NVM cijfers. Wij laten u graag in een persoonlijk vrijblijvend gesprek zien hoe wij dit doen. Kijk vooral eens naar onze moderne verkoop presentaties door hier te klikken, en laat u overtuigen! Kortom: een vertrouwd kantoor waar u en uw woning central staan! www.jeroenvandenboogaard.nl
 

 

Uw notaris – helder en vertrouwd

Novitarius is ontstaan uit de samenvoeging van Esch Wisse notarissen en notariskantoor Kuijvenhoven. Novitarius is een eigentijds, ervaren en maatschappelijk bewogen team van notarissen met enthousiaste mensen, die kwaliteit en dienstverlening niet als iets bijzonders maar als vanzelfsprekend beschouwen.
In een ongedwongen gesprek van mens tot mens zullen wij u, op basis van uw persoonlijke verhaal, voorzien van het meest passende en toekomstbestendige advies. Door een optimale kennis van uw zaak kunnen wij u snel en efficiënt helpen met een advies op maat. Zonder kleine lettertjes.
 

 

HCnieuws

HCnieuws verschijnt iedere donderdag huis aan huis in: Aalsmeerderbrug, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Nieuwebrug, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg. (oplage Haarlemmermeer: 65.000 exemplaren). Al sinds 1924 thuis in actueel en betrouwbaar nieuws. 24/7 is het laatste nieuws tevens online te volgen op www.hcnieuws.nl Kortom, HCnieuws.nl is altijd bij u in de buurt!
 

 

Huis & Hypotheek Hoofddorp


Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan de Kruisweg 969 in Hoofddorp. De vakkundige adviseur helpt je met al je vragen.
Woon je in Hoofddorp of Nieuw-Vennep en omstreken? Bel of kom dan langs aan de Kruisweg 969 bij jouw adviseur. Het telefoonnummer is 023-5650956
 

 

Timpaan de andere ontwikkelaar

Aan de Kruisweg in Hoofddorp ontwikkelt projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout het nieuwbouwproject: Het Gemaalhuis. Het plan van Timpaan werd in 2016 geselecteerd door de gemeente Haarlemmermeer. Op deze nieuwe woningbouwlocatie komt een gevarieerde mix van 84 woningen. Er komen 30 eengezins- koopwoningen, 40 (vrije sector) huur- en 14 koopappartementen.
De verkoop start naar verwachting begin 2018. Meer informatie: www.hetgemaalhuis.nl

 

De Boer Advies & Notariaat

Als u een woning of grond gaat (ver)kopen wilt u zeker zijn dat alles goed geregeld is en u niet voor verrassingen komt te staan. De Boer Advies & Notariaat helpt u hier graag bij!
Wij zijn een jong en dynamisch kantoor, gevestigd in het centrum van Hoofddorp. Het kantoor kenmerkt zich door duidelijkheid, betrokkenheid, efficiency en een no-nonsense mentaliteit. De Boer Advies & Notariaat is actief op alle rechtsgebieden van het notariaat. Wij staan voor u klaar.
Wilt u meer over ons weten, of wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

 

 

StukArt tuinenontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin!

Wij zijn uw creatieve partner in groen en helpen u graag bij ontwerp, aanleg en of onderhoud van uw (nieuwe) tuin. Meer weten? Mail ons op info@stukart.nl!
 
Ontwerp:
Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin! Daar besteden we dan ook graag, samen met u tijd aan. Zo brengen we uw ideeën en wensen in kaart en voegen we daar onze passie en kennis aan toe.
Aanleg:
Ons team van enthousiaste, vakkundige en goed opgeleide hoveniers gaat tijdens de aanleg uw ideeën en wensen daadwerkelijk vorm geven. We hebben al ruim 40 jaar ervaring met het aanleggen van kleine en zeer grote tuinen.
Tuinonderhoud:
Een tuin leeft, dat betekent dat uw tuin onderhoud nodig heeft. Ons vaste team van onderhoudshoveniers staat altijd voor u klaar. Dat kan volledig op maat (door een aanvraag bij ons te doen) maar kan ook in de vorm van een tuinabonnement. Wel zo makkelijk!

 

 

Hypotheek afsluiten bij ‘t Financieel Spectrum Hoofddorp

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing die u voor een langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies is dan ook noodzakelijk om een beslissing te kunnen maken. Voor een gecertificeerd hypotheekadvies kunt u terecht bij De Hypotheekadviseur. Voor informatie bezoek ons op de woningmarkt of op de Concourslaan 1C , 2132 DH Hoofddorp. Telefoon 023-3031860.